• Vleesgerechten

    ------------------------------------------------------------------

    • STOVERIJ OP GROOTMOEDERS WIJZE

    • AMERICAIN (BEREID)

    • STEAK
      Champignon/Peper/Provençale/Blackwell/Béarnaise

    • FILET PUR (SAUS NAAR KEUZE)

    • VARKENSHAASJE (SAUS NAAR KEUZE)

    • BROCHETTE VAN VARKENSHAASJE (SAUS NAAR KEUZE)

    • IERSE ENTRECÔTE (SAUS NAAR KEUZE)

    • ENTRECÔTE ZONDER BEEN (SAUS NAAR KEUZE)

    • KOUDE SCHOTEL ’T VIJVERHOF

    • KONINGINNEHAPJE

    • KIPFILET (SAUS NAAR KEUZE)

    • LAMSKROONTJE MET ROZEMARIJN

    • CÔTE À L’OS ( 2PERS. – 1,2KG )

    • CHATEAU BRIAND (2PERS – 1KG )

Print

  • Warme visgerechten

    ------------------------------------------------------------------

    • ROZE ZALM IN KREEFTENSAUS

    • GEBAKKEN ZEETONG

    • SCAMPI’S (12 STUKS)
      ’t vijverhof/lookboter/Italiaanse wijze

    • OP VEL GEBAKKEN KABELJAUW (HOLLANDAISESAUS)

    • PALING
      gebakken/in ’t groen

  • Koude visschotels

    ------------------------------------------------------------------

    • KOUDE VISSCHOTEL

    • TOMAAT GARNAAL (2STUKS)

  • Kindergerechten

    ------------------------------------------------------------------

    • KINDERSTOVERIJ

    • KINDERSTEAK

    • CURRYWORST MET FRIETJES (2STUKS)

    • KINDER VOL-AU-VENT

Print

  • Gegarnierde snacks

    ------------------------------------------------------------------

    • TAGLIATELLI MET GEROOKTE ZALM

    • SPAGHETTI
      Bolognaise/Kinderspaghetti

    • CROQUE (2 STUKS)
      Monsieur/Tomaat/Hawai/Special

    • CROQUE MADAME

    • LASAGNE

    • TOAST
      Cannibal/Champignons
  • Salades

    ------------------------------------------------------------------

    • GEBAKKEN SCAMPI’S MET SALADE EN FRUIT

    • SALADE MET GARNALEN, GEROOKTE ZALM EN GEBAKKEN SCAMPISTAARTJES

    • SALADE MET WARM GEITENKAASJE

    • SALADE MET BLOKJES KIP EN ANANAS

    • SALADE ’T VIJVERHOF

Print